Met Gravel Goeroes Podcast ( @gravelgoeroes ) willen wij een podcast brengen volgens ons inzicht op de Gravelscene in de wielerwereld en alles wat errond hangt.

Met Erwin ( @voaske74 ) zetten we de uitvoerend producer van de bekende @Smugglers Premium Gravel Events achter de microfoon.

Fred ( Fred_ddbg ) is dan weer de bezieler van de @Gravelride13 events en ziet de dingen net iets anders als vaste co-host.

Bert ( @Thunderbert_ ) is een  enthousiaste deelnemer van al onze events, en ondertussen vriend van het Smugglers-huis, hij zal als regelmatige gast met zijn kurkdroge kijk de dingen noemt zoals ze zijn als derde co-host.

Samen zijn ze al sinds 2018 gebeten door de gravelmicrobe en bekijken ze de gravel en bij uitbreiding de wielerwereld door een andere bril.

Behalve de passie voor de (gravel)fiets verschillen deze 3 vrienden in veel opzichten, maar vullen ze elkaar wonderbaarlijk aan in meningen en visies.

 

Het doel is om elke maand, samen met een uitgenodigde gast uit de wieler- en gravelwereld, een interessante podcast op jullie los te laten.

Wij kijken er alvast naar uit.

 

Groeten!

 

Foto vlnr: Yves K., Bert O., Erwin V. en Frederik C.

 

Gravel Goeroes is powered by